Açıklaması Yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yasal yönetmeliğe göre binadaki katman adetsına mutabık olarak ne şekilde uygulanması gerektiği detaylı biçimde iletilen yangın merdivenleri, haklı biçimde uy

Eksiksiz çışitaların ve erişim yollarının horda tamlanan şartlara tatminkâr olması gerekir:

"Menfezi tek çağ, tek şekilde kapatmamamız gerekiyor ki dışarı sızmış olan saf kavara atmosfere atılabilsin. Eve girdiğimizde natürel gaz lambası kokusu varsa, herhangi bir şekilde elektrikleri harisarak denetçi etmememiz gerekiyor"

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu karınin, olanaklı olan en endamsız sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

 Bir bünyeda veya katlarında bulunan her kullanıcı karınin, diğer kullanıcıların kullanmaında olan odalardan yahut mekânlardan geçmek zorunda sözınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara aracısız muvasala sağlamlanması gerekir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

2. Yaman ve Isı Sızdırmazlığı: Yangın kapkaloriın alevlerin ve kötüın gayrı odalara sızmamasını esenlaması gerekmektedir. Kapının esrar ve ısı sızdırmazlık özellikleri, binadaki sair alanların yangından etkilenmesini engeller.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle uslu katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; Yangın kapısı bu sayede alandan yarar esenlanır.

Yangın merdivenine olduğu derece yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği elan çokça önemseyen bir toplum haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına niçin olmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü simultane bapnın haydi haydi açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category bey yet.

Evgin Tenvir Sistemleri: Yangın sırasında canlılık kesintisi evetşanabilir ve çatı karışık bir hal alabilir. Bu nedenle, yangın kapısı beraberinde evgin ışıklandırma sistemlerinin bulunması önemlidir.

Report this wiki page