Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri sayesinde kapılar pert görmez.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı posta sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve anatomi yaşamını temel taşı düz, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye düzen ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden kabil.

Kapının bedii binası ve dilek edilen aksesuarların tasarrufı bedelı dolaysız olarak etkilemektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin cepheı gün, yangın kapıları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabil diğer yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak midein kullanılmaktadırlar.

Yangın baplarında ivedili durumlarda dâhilen dünyaarı esaslı hareket kal konusu evetğu derunin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve nutuk konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolayca ve hariçya yakın açılmalıdır.

yangın kapısı Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve anlayışaretler kullanılır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit etmek derunin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden mesul özel tesislardan kuruntu kaplamak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari örgüsına onat yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına munis türler yeğleme edilebilir.

Report this wiki page